Kun tuli kenkää USA:n eBaystä, siirryin katselemaan, mitä Saksassa olisi tarjolla.  Ja ihan eka kerralla törmäsin kauneimpaan nukkeen, mitä olen eläissäni nähnyt!  Ilmoituksessa luki : Ei Saksan ulkopuolelle.  En voinut kuvitellakaan, että voisin sen saada!  Se oli "Sofort Kauffen" 29,90 euroa!!  En tiedä johtuiko hinta Thaimaan katastrofista.  Ja niin vaan sain sen!

GYSANNE

557788.jpg

Postikulut olivat isot, koska nukke on isokokoinen, n.80cm.  Pää, kädet ja jalat posliinia.  Silmät hyvin kauniit, jokainen ripsi yksi kerrallaan istutettu.  Asu myös hienoa käsityötä.  Mukana oli aitoustodistus, thaimaalainen taiteilija Ashley Titima.

Minua kiehtoo näiden nukkejen etniset piirteet.  Seuraava thaimaalaiseni oli "Kalima", satuprinsessa joka leikkii  _valkoihoisilla_ nukeilla, jotka ovat narussa hänen käsissään!  Onkohan jokin symbooli tai merkitys tällä asialla?

557794.jpg

557795.jpg

Kukaan listalla ei tykännyt Kalimasta. Poikkeaahan se aika tavalla kaunis nukke käsitteestä!

Sitten ostin vielä yhden, joka näyttää aika koomiselta, varmaan jonkun suomalaisen turistin ja thaimaankukan rakkauden hedelmä!  Jossain lehdessä oli iso kuva rockari Gwen Stephanystä karitsa sylissä ja kekkasin, että "Etti-neidin" täytyy saada karitsa!!  Lähdin asioikseni Harjavaltaan karitsan ostoon. Ei nyt ihan nappiin mennyt, mutta kuiteskii..

557787.jpg

557778.jpg

Etti-neiti  on  kuin kultakala!